Nationaal congres bodemdaling 2019

Eind november 2019 wordt volgens traditie weer een complete dag over de aanpak van veenbodemdaling in Nederland georganiseerd. Op dit jaarlijkse congres van het Platform Slappe Bodem presenteren we de laatste stand van zaken rondom beleid, klimaat, water, bodem, landbouw en ruimtelijke ordening.

WANNEER: donderdag 21 november 2019
WAAR: Fort Voordorp, 3737 BK Groenekan


Het Platform Slappe Bodem presenteert onder meer het nieuwe uitvoeringsprogramma voor de komende vier jaar met heldere speerpunten. Het Nationaal Kennisprogramma Bodemdaling zal presentaties over kenniszaken zoals natte teelten, onderwaterdrainage, innovatieve ophoogtechnieken, governance en geodata. Daarnaast is er ruimte voor inspirerende praktijkcases uit het netwerk. Op de kennismarkt kunnen deelnemers interessante initiatieven en marktpartijen leren kennen.

Het volledige programma zal na de zomer online komen. Tot die tijd kunt u idee├źn en suggesties aandragen via info@slappebodem.nl.

Bedrijf in de spotlights?
Bedrijven krijgen op het congres de mogelijkheid hun producten of diensten met een stand te etaleren aan het grote publiek. De stands worden opgesteld in de ruimte waarin de congresdeelnemers bijeenkomen voor de lunch, in de pauze en tijdens de afsluitende borrel. Er is dus voldoende gelegenheid om uw bedrijf te promoten.

De kosten voor een stand bedragen €1.500 exclusief btw, inclusief elektriciteit en gebruik van wifi. Deelname aan het congres met twee personen per stand en catering zijn inbegrepen. Graag vernemen wij vooraf of u gebruik wenst te maken van een stroompunt(en).

Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met Simone Abel via info@slappebodem.nl of 06 1043 4758.