CoP 'Nieuwe ontwikkelingen'

Een half jaar na de CoP over 'De jaren 60-wijk' vindt op 20 september aanstaande van 12.30 uur tot 16.30 uur een CoP plaats met als thema 'Nieuwe ontwikkelingen'.

De deelnemers aan de Community of Practice zijn op 20 september 2017 opnieuw te gast in Rotterdam. Waar zij zich in maart hebben verdiept in de manier waarop vijftig jaar geleden met zettingsgevoelige gebieden werd omgegaan en welke resultaten dat nu heeft, bekijken ze deze keer wat er nu beter gaat (of niet?) aan de hand van de casussen Leonidas en Nieuw Kralingen. In beide gevallen wordt er extra aandacht besteed aan het bouwrijp maken, waterbeheer, procesaanpak (particuliere ontwikkelaars en projectontwikkelaars) en het gebruik van nieuwe technieken en data op basis van ervaringen uit het verleden. Uiteraard nemen de deelnemers ook buiten een kijkje. Welke valkuilen zijn er en hoe kan Rotterdam die vermijden?
 
Heb je ervaringen dit je wilt delen en wil je meepraten over het onderwerp, meld je dan aan bij Angelique van Os, avanos@regiomiddenholland.nl. Je bent van harte welkom! De capaciteit is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Het programma en exacte locatie in Rotterdam worden binnenkort bekendgemaakt.