CoP 23 april 2015 in Bodegraven-Reeuwijk

Op donderdagochtend 23 april 2015 vindt een bijeenkomst plaats van de Community of Practice van het Platform Slappe Bodem. Ambtenaren, vertegenwoordigers van adviesbureaus, aannemers en onderzoekers die werken op het gebied van slappe bodem zijn van harte uit om hier bij aanwezig te zijn. 
 

Tijdens de bijeenkomst staan twee projecten centraal: 

  • de ophoging van een groot gedeelte van de kern Gouderak en de gehele wijk Geer en Zijde in Ouderkerk a/d IJssel
  • de aanleg van de nieuwe rondweg Reeuwijk-Brug


Na presentaties van deze twee projecten wordt een bezoek gebracht aan de rondweg in aanleg. Een boeiend programma dus voor iedereen die zich bezig houdt met beheren en bouwen van openbare ruimte op slappe bodem.   

De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Raadhuisplein 1, 2411 BD Bodegraven. Om 9.15 uur staat de koffie klaar. Het programma start om 9.30 uur en duurt tot circa 12.30 uur. Daarna is er de mogelijkheid om een broodje te eten en nog even na te praten.  


Opgeven voor de bijeenkomst kan door het sturen van een e-mail naar: info@slappebodem.nl. Verzoek is om daarbij aan te geven met hoeveel mensen u wilt komen en of u na afloop nog een broodje mee blijft eten.