Dit najaar: CoP XXL

Voor het congres Heel Holland Zakt kwamen zo veel onderwerpen binnen dat we zo nóg twee dagen kunnen vullen. En dat gaan we doen. Op 22 september en 24 november 2016 bent u hartelijk welkom op speciale XXL-edities van de Community of Practice.

In de vooraankondiging van het nationale congres over veenbodemdaling 'Heel Holland Zakt' riep het Platform Slappe Bodem op om suggesties te doen voor het programma. Daarop kwamen ontzettend veel enthousiaste reacties binnen; zo veel, dat het zonde zou zijn om alles op één dag te presenteren. Bovendien was het congres al snel volgeboekt. Daarom is besloten om een aantal onderwerpen uit te lichten via de Community of Practice. Tijdens speciale, extra uitgebreide bijeenkomsten op locatie, krijgt u de kans om nieuwe technieken te ontdekken, ervaringen te horen en kennis(sen) te delen.

De CoP XXL-bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 22 september en donderdag 24 november 2016. Meer informatie over de locaties, het programma en aanmelding volgt binnenkort.