KCAF-congres op 8 december 2016

Ook dit jaar organiseert KCAF een bijeenkomst over de actuele ontwikkelingen rond de aanpak van funderingsproblematiek. Daarnaast krijgt de innovatiepool, een initiatief van KCAF en het Platform Slappe Bodem, een vervolg op het congres.

Het jaarlijkse KCAF-congres is interessant voor iedereen die te maken heeft met de aanpak van funderingsproblematiek. Van particuliere woningeigenaren tot professionals in funderingsonderzoek en -herstel; van medewerkers van overheden of corporaties tot die van wetenschappelijke of financiƫle instellingen. Alle partijen worden van harte uitgenodigd om deze dag contacten te leggen, kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

Op het programma staat onder meer de innovatiepool, een nieuw initiatief van KCAF en het Platform Slappe Bodem dat tijdens de CoP XXL-bijeenkomst op 22 september jl. werd gelanceerd. De vormgeving van de innovatiepool zal nader worden toegelicht door Geert Roovers, lector Bodem en ondergrond aan Saxion Hogeschool en begeleider van het initiatief.