Pitchen, matchen, pilots

Het openbaar gebied van Kanis, een dorp midden in het westelijk veenweidegebied, gaat op de schop. De gemeente Woerden wil dit slim aanpakken en toekomstige zettingsschade vóór zijn. Heeft u daar goede suggesties voor? Meld u dan nu aan voor de Pitch & Match op donderdag 11 september aanstaande.

Gepubliceerd op: 30 juli 2014

De Pitch & Match wordt georganiseerd door de gemeente Woerden, die op deze manier deskundigen uit de wetenschap, aannemerij, adviessector of praktijk aan boord wil halen. In het najaar van 2014 start de voorbereiding van de reconstructie van het totale openbaar gebied van Kanis. Vanwege de slappe bodem zou er bij gebruik van gangbare ophoog- en funderingstechnieken binnen tien jaar weer schade aan wegen, trottoirs en aansluitingen van huizen en tuinen optreden. Dat is geen wenselijk toekomstperspectief. De gemeente grijpt daarom de reconstructie in Kanis aan om echt innovatieve technieken en methoden op een slappe bodem toe te passen. Welke dat zijn, is (deels) aan u: tijdens de Pitch & Match kunt u suggesties doen en de indieners van de beste ideeën krijgen de kans deel te nemen aan het ontwerp en de uitvoering van de reconstructie.

Wanneer
Donderdag 11 september 2014, van 13.00 tot 17.00 uur

Waar
Kameryck, Oortjespad 3 in Kamerik

Aanmelden
Via een e-mail naar visser.w@woerden.nl voor vrijdag 5 september 2014, 12.00 uur

Meer informatie:
Download  de flyer (PDF) of neem contact op met Welmoed Visser, coördinator programma ontwikkeling veengebied, via visser.w@woerden.nl.