Programma congres bodemdaling 22 november

U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom bij Taets in Zaandam. Het congres start om 10.30 uur met een plenair programma onder leiding van dagvoorzitter Inge Diepman. 's Middags zijn er drie rondes met subsessies.
Tussendoor kunt u een bezoek brengen aan de bedrijvenstands op de kennismarkt.
Meer info en aanmelden kunt u hier.

Programma
Het plenaire programma biedt een kijkje in de bestuurlijke keuken. Waar hebben onze lokale, regionale en nationale bestuurders invloed op als het gaat om de aanpak van bodemdaling. En hoe brengen zij dit middels hun organisaties in de praktijk? Ook gaan we op wereldexpeditie om te kijken wat we kunnen leren van internationale inzichten over bodemdaling.

Het tweede gedeelte van de dag bestaat uit 3 rondes met workshops, sessies en lezingen van ervaringsdeskundigen die te maken hebben met bodemdaling. De subsessies zijn opgedeeld in 3 rondes; Kennisprogramma Bodemdaling, Ontwikkelingen 2018 en Inspiratie uit de praktijk.
Meer informatie over de sprekers en inhoud van de sessies treft u hier.

Kennismarkt
Aanbieders van oplossingen, inspiratieprojecten en bodemtrainees bieden hun kennis bij u aan op onze kennismarkt in het netwerkgedeelte. Laat u ook in de pauzes bijpraten over technisch vernuft, inspireren door vernieuwende aanpakken en maak vooral kennis met elkaar!