menu
Filter

Datum: april 2021

Nationaal congres bodemdaling 2021: De plek van bodemdaling in een nieuw (bestuurlijk) landschap

Op 18 november 2021 aanstaande vindt ons jaarlijkse Nationaal Congres Bodemdaling plaats. We treffen elkaar dit jaar in Friesland om de netten op te halen rondom agendering, verfrissende visies, toonaangevende projecten, actieve netwerken en kennisontwikkeling van bodemdaling in landelijk en bebouwd gebied. Dit organiseren we in nauwe samenwerking met onze partners, deelnemers aan de Coalitie Stevige Steden en het Nationaal Kennisprogramma Bodemdaling.

Met misschien wel een nieuwe kabinet aan het roer en de gemeenteraadsverkiezingen in het vizier voor 2022 is er in november weer volop informatie uit te wisselen omtrent bodemdaling in beleid en concrete aanpak. 

Fysiek of online… we laten het voor nu nog in het midden. Zeker is dat we met de organisatie, betrokken sprekers en bezoekers (waar toegestaan) dit jaar naar het noorden van Nederland af zullen reizen om onze visies verder te verruimen. Helga van Leur, betrokken bij klimaat en duurzaamheid, zal ons dit jaar door de dag heen leiden. Alles is uiteraard via een live-stream te volgen.
 
In de zomermaanden werken we verder aan de programmering.
Heeft u idee├źn/ suggesties? Lever deze aan bij Rienske Zegwaard via info@slappebodem.nl
Interesse in een stand op het congres? Simone Abel houdt u op de hoogte van de mogelijkheden, ook zij is bereikbaar via info@slappebodem.nl.
 
Aanmelden kan vanaf nu op onze website.

Deel dit item op: