menu
Filter

Nationaal Congres Bodemdaling 2022

Op 6 oktober 2022 bezoekt het jaarlijkse Nationaal Congres Bodemdaling de Floriade in Almere! Onder leiding van dagvoorzitter Helga van Leur gaan we dit jaar voor een enerverende live editie met de laatste stand van zaken op het gebied van bodemdaling.

Foto gemeente Almere

De circulaire benadering van Floriade en de bodemgesteldheid waarop ons congres plaatsvindt geven we daarbij een gepaste plaats. De nieuwbouwopgave van het kabinet, de bestaande woningvoorraad en de vraagstukken rondom klimaatadaptatie en -mitigatie komen daarbij ook aan bod. Het volledige programma zal voor de zomer online staan.

Het Platform Slappe Bodem pleit al jaren voor een nationaal programma bodemdaling en heeft hiervoor met veel partners uit het netwerk een pleidooi onder de aandacht gebracht bij het nieuwe kabinet. Het platform benut de aangrijpingspunten in het regeerakkoord om met alle partners en het Rijk de nationale aanpak van bodemdaling te versterken.
Veel partijen werken al jaren hard aan oplossingen. Eens per jaar komen we samen om elkaar te ontmoeten en de status van actief beleid en handelingsperspectieven op het gebied van bodemdaling te beschouwen.

Bijdragen aan programma
Voor inhoudelijke bijdragen kunt u contact opnemen met Rienske Zegwaard: info@slappebodem.nl of
06 26871962.

Bijdrage aan kennismarkt
We bieden bedrijven aan om hun oplossingen/ innovaties die bijdragen aan monitoring, beheersing en/of beperken van bodemdaling te presenteren op onze kennismarkt. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Simone Abel via info@slappebodem.nl of 06 10434758. 

Bent u er dit jaar ook (weer) bij?

Aanmelden kan via onderstaande knop.


Deel dit item op: